Selecteer een pagina

MENUKAART

koude gerechten

Schwarzwalderham met meloen, pittenmix en een honing-mosterddressing
Huisgemaakte tonijnsalade met kappertjes,rode ui op toast
Carpaccio van weiderund met Pardano kaas, gedroogde tomaat en truffelmayonaise
Cocktailtje van garnaaltjes en rivierkreeftenstaartjes met whisky-dillesaus
Dungesneden Noorse gerookte zalm op toast met rucolamayonaise
Tortilla gevuld met rucola,gekruide kipreepjes en roomkaas
Vitello Tonato (kalfsrosbief met tonijnsaus)
Cocktailtje van pasta met pulled chicken,mandarijn en komkommer.

vegetarische gerechten

Gefrituurde uienringen in een krokant jasje met chilisaus
10 Caprese spies (mozzarella,basilicum en tomaat)
11 Romige spinaziesoep met kwartelei en crème fraîche
12 Geitenkaassalade met gedroogde tomaat, pittenmix, dadels en honing
13 Cocktailtje van pasta met walnoten, paddestoelen en pesto
14 Toscaanse tomatensoep van pomodoritomaat en basilicum
15 Vegetarisch loempiaatje met zoet-zure saus
16 Hartige kruidenquiche met oude nagelkaas
17 Pittige Franse mosterdsoep met verse bieslook

warme gerechten

18 Kipspies met satésaus,cocoskruim en kroepoek
19 Gaasterlands kruidenvarken met paddestoelensaus
20 Thom Kha Kai (Thaise kokossoep met kip)
21 Pittig gekruide gehaktballetjes met currysaus
22 Zacht gegaarde diamanthaas (rund) overgoten met rode port en sjalotjes
23 Amerikaanse hot wings met Buffalo saus
24 Gewokte gamba’s op een Japanse komkommersalade met wasabi
25 Pasteitje gevuld met kip-kerrie ragout en ananas
26 Gezoete spareribs met stamppotje van het seizoen
27 Kroketjes gevuld met garnalen en groene asperges in een whisky-dille dip
28 Oma’s stoofpotje (draadjesvlees met truffeljus en wortel)
29 Roergebakken Thaise kipreepjes met paprika, sugarsnaps in een saus van gember-ketjap
30 Bladerdeegbakje gevuld met zeevruchtenragout en verse bieslook
31 In de oven gegaarde Victoriabaars met saffraansaus
32 Japanse beefpuntjes gemarineerd en gewokt met een teriyakisaus en sesam

nagerechten

33 Bolletje vanille ijs met advocaat en gezoete room
34 Maanzaad-kaneelparfait met vanillesaus
35 Kaaspuntjes van de Diervoort (streek product) met roggebrood
36 Rum-rozijnenijs met boerenjongens en slagroom

37 Crème brûlée

38 New York cheesecake
39 Vanille ijs met boerenmeisjes,slagroom en verse munt
40 Griekse yoghurt met noten en appelstroop
41 Aardbeienijs met frambozen kletskoppen en gezoete room
42 Appel-notentaartje voor bij de koffie

Spontaan Foodbar

Graafseweg 576
6603 CL Wijchen

024 64 12 336
info@spontaan-wijchen.nl

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen