Selecteer een pagina

MENUKAART

koude gerechten

Ambachtelijk gebraden rollade gevuld met kaas op toast met rucola

Cocktailtje van twee soorten garnalen met whisky-dillesaus

Bonbon van gerookte wilde zalm, gevuld met notensla en koriander

Carpaccio van weiderund met basilicumpesto en geschaafde oude kaas

Domino van cranberry paté en Fries roggebrood

Salade van gerookte rauwe ham, uitgebakken spekjes, cherry tomaat met een honing-mosterd dressing

Zweeds tunnbröd gevuld met rucola en zalm

Cocktailtje gevuld met pulled chicken, ananas en bleekselderij

vegetarische gerechten

Uienringen gefrituurd in een krokant jasje met pittig sausje

10 Romige paddestoelensoep met verse bieslook

11 Frisse salade met mozzarella, gedroogde tomaat en honing

12 Hartige quiche gevuld met paprika, ui en kaas

13 Toscaanse tomatensoep van pomodori tomaat en basilicumcreme

14 Aziatische loempiaatjes met hoisinsaus

15 Grove mosterdsoep met croutons

16 Champignons gebakken in knoflookboter met Bourgondische kruiden

17 Tortilla Española (Spaanse aardappelomelet)

warme gerechten

18 Saté ajam met pindasaus,cocoskruim en kroepoek

19 Kipschnitzel met stroganoffsaus

20 Romige pasta met gerookte zalmsnippers

21 Spareribs in ketjap marinade

22 Licht gebonden erwtensoep (seizoensgebonden)

23 Varkensmedaillons met paddestoelensaus

24 In de oven gegaarde rode mul met saus van Noily Prat met bieslook

25 Oosterse beefpuntjes gemarineerd en gewokt met teriyakisaus

26 Zacht gegaarde bavette (flanksteak van het rund)overgoten met rodewijnjus

27 Stoofpotje door grootmoeder bereid (draadjesvlees)

28 Gekruid hamburgertje met currysaus

29 Taartje gevuld met vruchten uit de zee

30 Krokante chicken wings met Buffalosaus

31 Licht gebraden schouderhaas (rund) met een saus van rode bessen

32 In de oven gegaarde nijlbaars met een saus van vermout-bieslook

33 Canadese beenham met sinaasappel-speksaus

nagerechten

34 Parfait van kruidkoek met opgeslagen gezoete room

35 Crème brûlée

36 Mousse van straciatella met advocaat druppels

37 Kaaspuntjes van de Diervoort (streek product) met roggebrood

38 Panna cotta classica

39 Dronken sultan: vanille-ijs met rumrozijnen

40 Soesjes Schwarzwalderkirsch gevuld met slagroom

41 Rockslide pecannoten brownie

42 Walnoten-ijs met caramelsaus

Spontaan Foodbar

Graafseweg 576
6603 CL Wijchen

024 64 12 336
info@spontaan-wijchen.nl

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen