MENUKAART

koude gerechten

Ambachtelijk gebraden rollade met kaas op toast met rucola

Cocktailtje van twee soorten garnalen met whisky-dillesaus

Huisgerookte zalm op toast met cocktailsaus

Carpaccio van weiderund met basilicumpesto en geschaafde oude kaas

Serranoham met Cantaloupe meloen met een frisse dressing

Wrap van rundercarpaccio met pesto en zongedroogde tomaten

Salade van gerookte eendeborst met inaasappel

vegetarische gerechten

Bruchetta ( tomaat, rode ui , knoflook en peterselie )

Uienringen gefrituurd in een krokant jasje met pittig sausje

10 Bospaddestoelensoep

11 Frisse salade met mozzarella, gedroogde tomaat en honing

12 Quiche van paddestoelen , mozzarella , tomaat en ui

13 Toscaanse tomatensoep van pomodoritomaat en basilicumcreme

14 Salade Caprese met olijfolie

15 Courgettesoep met zalmsnippers

16 Champignons gebakken in knoflookboter met Bourgondische kruiden

17 Kerrie Masala kroketjes met whiskysaus

18 Vegan taco met pullen Jack fruit

19 Nacho’s gegratineerd met kaassoorten en guacamole dip

warme gerechten

20 Saté ajam met pindasaus,cocoskruim en kroepoek

21 Gefrituurde kibbeling met ravigotsaus

22 Mini cheeseburger in pitabroodje
23 Kruidenvarken met Parmazaan-roomsaus
24 Zalmfilet met witte crème saus en verse tuinkruiden

25 Oosterse beefpuntjes gemarineerd en gewokt met
teriyakisaus

26 Zacht gegaarde bavette (flanksteak van het rund) met
een saus van rode bessen

27 Stoofpotje door grootmoeder bereid (draadjesvlees)

28 Doradefilet met witte crème saus en verse tuinkruiden

29 Spareribs in ketjap marinade

30 Krokante chicken wings met Buffalosaus

31 Diamanthaas met Parmazaan-roomsaus
32 Pasteitje met goed gevulde kipragout en champignons

33 Canadese beenham met sinaasappel-speksaus

nagerechten

34 Parfait van aardbeien en dragon met vanillesaus

35 Mousse van passievrucht
36 Mini Dame Blanche met chocosoesje

37 Kaaspuntjes van de Diervoort (streek product) met roggebrood

38 Banaan Caramel taart

39 Dronken sultan: vanille-ijs met rumrozijnen

40 Yoghurt-bosvruchtenijs met slagroom

41 Chocolade noten brownie taart

42 Walnoten-ijs met caramelsaus

*** Hoe werkt het ***

3 gangen (6 gerechten naar keuze) € 22,50 p.p.
4 gangen (8 gerechten naar keuze) € 27,50 p.p.
5 gangen (10 gerechten naar keuze) € 32,50 p.p.
6 gangen (12 gerechten naar keuze) € 35,00 p.p.
7 gangen (14 gerechten naar keuze) € 37,50 p.p.

*** Speciaal menu van de chef ***

Zes gangen voor € 29,50 p.p. inclusief brood en verse frites
(2 x 2 koude gerechten , soep , 2 x 2 warme gerechten , Grand dessert)

Spontaan Foodbar

Graafseweg 576
6603 CL Wijchen

024 64 12 336
info@spontaan-wijchen.nl

Bezorgservice

Wij gaan door met onze bezorgservice. 

Klik hier voor onze gerechten van de bezorgservice

Bestellingen op de dag zelf, gelieve voor 16:00 uur door te geven.

You have Successfully Subscribed!