MENUKAART

koude gerechten

Ambachtelijk gebraden rollade met kaas op toast met rucola

Cocktailtje van twee soorten garnalen met whisky-dillesaus

Huisgerookte zalm op toast met cocktailsaus

Carpaccio van weiderund met basilicumpesto en geschaafde oude kaas

Serranoham met Cantaloupe meloen met een frisse dressing

Wrap van rundercarpaccio met pesto en zongedroogde tomaten

Salade van gerookte eendeborst met inaasappel

vegetarische gerechten

Vega cocktailtje van appel en ei

Uienringen gefrituurd in een krokant jasje met pittig sausje

10 Wortelsoep met sinaasappel

11 Frisse salade met mozzarella, gedroogde tomaat en honing

12 Quiche van spinazie , Hollandse tomaat en feta kaas

13 Toscaanse tomatensoep van pomodoritomaat en basilicumcreme

14 Vegatarische Dim sum met sojasaus

15 Courgettesoep met zalmsnippers

16 Champignons gebakken in knoflookboter met Bourgondische kruiden

17 Kerrie Masala kroketjes met whiskysaus

18 Gevulde champignon met pesto en feta kaas

19 Nacho’s gegratineerd met kaassoorten en guacamole dip

warme gerechten

20 Saté ajam met pindasaus,cocoskruim en kroepoek

21 Gefrituurde kibbeling met ravigotsaus

22 Pitabroodje gevuld met kipshoarma , sla en groenten

23 Kruidenvarken met pepersaus

24 Zalmfilet met een zacht roomsausje

25 Oosterse beefpuntjes gemarineerd en gewokt met
teriyakisaus

26 Zacht gegaarde bavette (flanksteak van het rund) met
een saus van rode bessen

27 Stoofpotje door grootmoeder bereid (draadjesvlees)

28 Zeebaarsfilet met een citroenroomsaus op een bedje
van spinazie

29 Spareribs in ketjap marinade

30 Krokante chicken wings met Buffalosaus

31 Diamanthaas met pepersaus

32 Pasteitje met ambachtelijke kip-kerrie

33 Canadese beenham met sinaasappel-speksaus

nagerechten

34 Parfait van aardbeien en dragon met vanillesaus

35 Witte chocolademousse met kersensaus

36 Soesjes gevuld met caramel

37 Kaaspuntjes van de Diervoort (streek product) met roggebrood

38 Banaan Caramel taart

39 Dronken sultan: vanille-ijs met rumrozijnen

40 Yoghurt-bosvruchtenijs met slagroom

41 Chocolade noten brownie taart

42 Walnoten-ijs met caramelsaus

Spontaan Foodbar

Graafseweg 576
6603 CL Wijchen

024 64 12 336
info@spontaan-wijchen.nl

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Bezorgservice

In verband met het Corona virus hebben wij als aanvulling een bezorgservice opgezet. 

Klik hier voor onze gerechten van de bezorgservice

You have Successfully Subscribed!