Onbeperkt kiezen uit meer dan
40 internationale gerechten
Graafseweg 576, 6603 CL Wijchen
Voor reserveringen
Bel met 024 64 123 36
Onbeperkt eten
voor een vaste prijs
Alle gerechten zijn small tot medium size € 28,95 p.p.
Kinderen tot 12 jaar € 12,50 p.p.
Incl. onbeperkt genieten van diverse soorten brood met aiolimayonaise en verse frites. Max. 2 gerechten per persoon per ronde. Benieuwd naar onze speciaal bieren, witte- en rode wijnen? Vraag het bij een van onze medewerkers.


VOORGERECHTEN
1 Schwarzwalderham met meloen, pittenmix en een honing-mosterddressing.
2 Huisgemaakte tonijnsalade met kappertjes,rode ui op toast.
3 Carpaccio van weiderund met Pardano kaas, gedroogde tomaat en truffelmayonaise.
4 Cocktailtje van garnaaltjes en rivierkreeftenstaartjes met whisky-dillesaus.
5 Dungesneden Noorse gerookte zalm op toast met rucolamayonaise.
6 Tortilla gevuld met rucola,gekruide kipreepjes en roomkaas.
7 Vitello Tonato (kalfsrosbief met tonijnsaus).
8 Cocktailtje van pasta met pulled chicken,mandarijn en komkommer.
VEGETARISCHE
GERECHTEN
9 Gefrituurde uienringen in een krokant jasje met chilisaus.
10 Caprese spies (mozzarella,basilicum en tomaat).
11 Romige spinaziesoep met kwartelei en crème fraîche.
12 Geitenkaassalade met gedroogde tomaat,pittenmix,dadels en honing.
13 Cocktailtje van pasta met walnoten,paddestoelen en pesto.
14 Toscaanse tomatensoep van pomodoritomaat en basilicum.
15 Vegetarisch loempiaatje met zoet-zure saus.
16 Hartige kruidenquiche met oude nagelkaas.
17 Pittige Franse mosterdsoep met verse bieslook.


26 Gezoete spareribs met stamppotje van het seizoen.
27 Kroketjes gevuld met garnalen en groene asperges in een whisky-dille dip.
28 Oma’s stoofpotje (draadjesvlees met truffeljus en wortel).
29 Roergebakken Thaise kipreepjes met paprika, sugarsnaps in een saus van gember-ketjap.
30 Bladerdeegbakje gevuld met zeevruchtenragout en verse bieslook.
31 In de oven gegaarde Victoriabaars met saffraansaus.
32 Japanse beefpuntjes gemarineerd en gewokt met een teriyakisaus en sesam.
HOOFDGERECHTEN
18 Kipspies met satésaus,cocoskruim en kroepoek.
19 Gaasterlands kruidenvarken met paddestoelensaus.
20 Thom Kha Kai (Thaise kokossoep met kip).
21 Pittig gekruide gehaktballetjes met currysaus.
22 Zacht gegaarde diamanthaas (rund) overgoten met rode port en sjalotjes.
23 Amerikaanse hot wings met Buffalo saus.
24 Gewokte gamba’s op een Japanse komkommersalade met wasabi.
25 Pasteitje gevuld met kip-kerrie ragout en ananas.


NAGERECHTEN
33 Bolletje vanille ijs met advocaat en gezoete room.
34 Maanzaad-kaneelparfait met vanillesaus.
35 Kaaspuntjes van de Diervoort (streek product) met roggebrood.
36 Rum-rozijnenijs met boerenjongens en slagroom.
37 Crème brûlée. 38 New York cheesecake.
39 Vanille ijs met boerenmeisjes,slagroom en verse munt.
40 Griekse yoghurt met noten en appelstroop.
41 Aardbeienijs met frambozen kletskoppen en gezoete room.
42 Appel-notentaartje voor bij de koffie.